Een financieringsstrategie maken voor u

E

Hoe ziet je toekomst eruit? Waar wil je heen als bedrijf. Wat is je plan voor de komende jaren, zowel financieel als operationeel. Dit zijn vragen die het maken van een financieringsstrategie mogelijk moet maken. Welke risico’s wil je nemen en welke niet. In een strategie als deze staan een aantal belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Het werkkapitaal staat bijvoorbeeld beschreven maar ook de vorm van financiering en de verdeling tussen geborgd en niet geborgd opknippen van de financiering.

Het samenstellen van een financieringsstrategie

Niemand houdt ervan om financiële risico’s te hebben, en daarom wil iedereen deze van tevoren indenk en daardoor ook te beperken. Dit kan door middel van een gespreide financieringsstrategie. Je kunt de krediettypen dan verdelen over verschillende activa en daardoor loop je minder risico. Doordat er een verandering heeft plaats gevonden in de regelgeving is dit alles gewoon toegestaan. Er zullen wel altijd wel risico’s blijven bij het maken van een strategie. Maar deze kun je zo veel mogelijk proberen te beperken.

Hulp bij het maken van een strategie

Niet iedereen begrijpt hoe het maken van een financieringsstrategie in zijn werk gaat. En welke regels er aan vast hangen. Dat is in principe geen probleem. Er zijn genoeg mensen die je daar bij kunnen helpen met in het bijzonder de mensen van Thésor. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van de strategie en weten precies wat wel en niet mag. Doordat zij u helpen hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele risico’s en kunt u daarom zorgeloos door het leven als ondernemer. De tijd die u niet steekt in het maken van een strategie zorgt ervoor dat u zelf aan belangrijkere werkzaamheden kunt werken van uw onderneming.

Contact

Wilt u nu meer informatie hebben over het maken van een strategie of een gesprek plannen met één van onze mensen, dan kunt u het beste kijken op de website en direct contact opnemen.